Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@22:13:01 GMT

کانون زبان به وسعت ایران آموزش آنلاین را پوشش داد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۱۲۳۶

کانون زبان به وسعت ایران آموزش آنلاین را پوشش داد

مصطفی مؤمنی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با یادآوری راه اندازی سامانه آموزش آنلاین کانون زبان ایران که همزمان با شیوع کرونا، اظهار داشت: با استفاده از این سامانه زبان‌آموزان می توانند با اعتماد به این بستر فراهم‌شده به راحتی و از راه دور، روند آموزش را در هر شرایطی ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین و ارزیابی این شیوه آموزشی اشاره و تصریح کرد: ابتدا باید بگویم که کانون زبان ایران بهره‌گیری از شیوه‌های نوین را از ترم زمستان ۹۷ البته در بخش سنجش و برگزاری آزمون‌های آنلاین شروع کرده بود؛ اما با شیوع ویروس کرونا در جهان و تعهد کانون زبان به رسالت آموزشی خود و ضرورت تداوم در امر آموزش، این شیوه را وارد حوزه آموزشی خود نیز کرد و اکنون ما، با پشت سر گذاشتن تجربه ترم بهار ۹۹، ترم تابستان بهتر و همچنین ترم پاییز به مراتب بهتری را در حوزه آموزش آنلاین پیش رو داریم.

 رییس کانون زبان ایران ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با بهره‌گیری از شرایط کنونی، نگاهی راهبردی‌تر و جدی‌تر به آموزش آنلاین و آموزش‌های ترکیبی داشته باشیم.

مومنی خاطرنشان کرد: در این مدت، مدرسان و زبان‌آموزان ما تجربه متفاوتی در حوزه آموزش و یادگیری داشتند و اتفاقات خوبی در این مسیر افتاده است. شاید در نگاه اول این‌طور به نظر برسد که کمرنگ شدن کلاس و ارتباط چهره به چهره زبان‌آموز و مدرس، تأثیر خوبی بر آموزش نداشته باشد اما باید دانست که هیچ چیز مطلق نیست و اتفاقا تجربه ما در این مدت، نشان می‌دهد برگزاری آنلاین کلاس‌ها، مزایای بسیار خوبی دارد که شاید در حالت حضوری وجود نداشته باشد.

وی یادآور شد: امروزه در دنیا، آموزش آنلاین کاملا رسمیت و اعتبار دارد و ما در ایران در این زمینه از نظر شاخص‌های جهانی عقب هستیم.

مزیت برگزاری کلاس‌های آنلاین کانون

رییس کانون زبان ایران به مزایای آموزش آنلاین اشاره کرد و گفت: یکی از مزایای آموزش آنلاین، برقراری امکان دسترسی افراد در دورافتاده‌ترین نقاط کشور به کلاس زبان و امکانات آموزشی است که ارزش بسیار زیادی می‌تواند داشته باشد. همچنین حذف رفت‌وآمد که وقت و هزینه از زبان‌آموز و مدرس می‌گرفت، می‌تواند فرصت خوبی را برای همه افراد به خصوص افرادی که مشغله‌های بسیار دارند، فراهم ‌کند که بتوانند به آموختن بپردازند.

مومنی افزود: کلاس آنلاین همچنین امکانات متفاوت و جذابی را برای زبان‌آموز و مدرس فراهم می‌کند که می‌تواند به بهتر شدن روند آموزش کمک کند. در کلاس‌های آنلاین کانون زبان ایران شیوه ارتباط در کلاس کاملا شبیه کلاس حضوری است فقط در بستر اینترنت صورت می‌گیردو

وی یادآور شد: همچنین در این سیستم آموزشی امکان مکالمه بین مدرس و زبان‌آموز و همچنین زبان‌آموزان با یکدیگر میسر است، علاوه بر این همۀ زبان‌آموزان می‌توانند مدرس خود را ببینند و در صورت نیاز، مدرس نیز می‌تواند همچون ویدیو کنفرانس زبان‌آموز را مشاهده کند؛ همچنین قابلیت‌های دیگری همچون نمایش تصویر، بنر، پخش پادکست، پخش ویدئو کلیپ، کلیپ صوتی و پاورپوینت در این سامانه وجود دارد که مدرس می‌تواند در این محیط از زبان‌آموزان سؤال بپرسد، امتحان بگیرد و تکالیف آن‌ها را بررسی کند.

رییس کانون زبان ایران تصریح کرد: در آموزش آنلاین، دسترسی به تخته، ویدئوها و صداها، برای همه زبان‌آموزان یکسان است و دیگر کسی دورتر از تخته نیست.

ترم تابستان با استقبال زبان‌آموزان همراه بود

مومنی در پاسخ به این پرسش که همواره به کارگیری شیوه‌های نوین در ابتدا با مسائل و موانعی از جمله مقاومت از سوی مخاطبان روبه‌روست، چگونه زبان‌آموزان و والدین آن‌ها را نسبت به بهره‌گیری از این روش تدریس اقناع کردید، اظهار داشت:  کانون برای پایبندی به رسالت آموزشی خود ناگزیر از استفاده از شیوۀ آموزش آنلاین بود و مخاطبان این مجموعه نیز با اعتمادی که به کانون زبان داشتند استقبال خوبی از این کلاس‌ها داشتند و توانستیم ترم بهار را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

وی افزود: با این حال، از طریق آموزش‌هایی که در سایت و شبکه‌های اجتماعی کانون زبان داشتیم تلاش کردیم زبان‌آموزان و والدین آن‌ها را با نحوۀ استفاده از کلاس‌های آنلاین آشنا کنیم، همچنین با راه‌اندازی مرکز ارتباط و پشتیبانی کانون زبان تلاش کردیم ضمن پاسخگویی به سؤالات و مشکلات زبان‌آموزان و مدرسان در رابطه با کلاس‌های آنلاین، از پیشنهادات و انتقادات این عزیزان نیز مطلع شویم.

رییس کانون زبان ایران با بیان این که افزایش و تقویت سرورها از دیگر اقداماتی بود که به منظور خدمت‌رسانی بیشتر به مخاطبان برای بهره‌مندی از کلاس‌های آنلاین صورت گرفت، اظهار داشت: برگزاری کلاس به صورت آنلاین در کانون تجربه جدیدی بود که در ترم بهار اتفاق افتاد، ما در این مجموعه تمام همت‌ و توان‌مان را به کار گرفته‌ایم تا با رفع مشکلاتی که در ترم بهار با آن‌ها روبه‌رو بوده و تجربیاتی که کسب کرده‌ایم، ترم تابستان و همچنین ترم‌های آینده را به بهترین شکل ممکن و با تمام قوا به ارائه خدمات آموزشی به مخاطبان‌مان بپردازیم.

مومنی در پاسخ به این که میزان استقبال مخاطبان کانون زبان در ترم گذشته و همچنین ترم جاری چه میزان بوده است، تصریح کرد: در ترم بهار با توجه به شرایط ناشی از شیوع غیرمنتظرۀ بیماری، همۀ سازمان‌ها و مؤسسات آموزشی با شوک ناگهانی مواجه شدند، علاوه بر این از آن جایی که مخاطبان نیز آگاهی زیادی نسبت به شیوۀ آموزش آنلاین نداشتند و دغدغه‌های ذهنی‌شان بیشتر معطوف به این بیماری بود، بالطبع با کاهش اندکی در تعداد زبان‌آموزان مواجه بودیم ولی با اعتمادی که زبان‌آموزان نسبت به کانون زبان داشتند و همچنین با برگزاری موفقیت‌آمیز ترم بهار و رفع موانع موجود توسط دست‌اندرکاران برگزاری کلاس‌های آنلاین به واسطۀ تجربیاتی که از ترم بهار کسب کرده بودند، ترم تابستان در کانون زبان ایران با استقبال بیش از پیش زبان‌آموزان مواجه شد.

زبان آموزان نگران تداوم آموزش نباشند

در هفته اول شروع ترم تابستان افت و خیزهایی در سامانۀ ثبت‌نام و همچنین کلاس‌های آنلاین کانون زبان وجود داشته است و با توجه به تغییراتی در اعلام‌های رسمی کانون و برخی گزارش‌ها اشکالاتی در ثبت‌نام آنلاین و همچنین آغاز کلاس‌های آنلاین یا دریافت کتب داشت وجود داشت.

مومنی در این خصوص توضیح داد: در ترم بهار با توجه به اینکه تمام فعالیت‌ها بر بستر سامانهٔ قدیم (که حدود ۱۴ سال از فعالیت آن می‌گذشت) انجام شد با یکسری مشکلات مواجه شدیم، بنا بر این بود که در ترم تابستان تغییر سامانه محقق شود، در زمان ثبت‌نام وجود کلاس‌های زیر حد نصاب و یا بالای حد نصاب و جابه‌جایی‌هایی که در این حوزه اتفاق افتاد باعث شد تا اعمال تغییرات سخت‌تر صورت گیرد، هر تغییر سامانه‌ای با برخی مشکلات همراه است اما در فاصله زمانی کم این مورد بیشتر مشهود شد.

رییس کانون زبان یادآور شد: تعداد ۳ میلیون داده وارد سامانه شده بود که اگر از این تعداد حتی یک درصد دارای خطا می‌شد تعداد ۳۰ هزار خطا را شامل می‌شد؛ در این قبیل فرآیندها، پنج درصد خطا اجتناب‌ناپذیر است اما ما ۲ درصد خطا داشتیم که این درصد از نظر تغییر سامانه خیلی هم خوب بود اما وسعت قلمرو کانون زبان و تعداد زبان‌آموزان آن، باعث شد این ۲ درصد یک عدد نسبتا بزرگ شود و مشکلاتی را برای ما به وجود آورد که طبیعتا این اتفاق در ترم پاییز تکرار نخواهد شد. در عین حال باید در نظر داشت که زیرساخت‌های فناورانه کشور مانع موفقیت صد درصدی در این حوزه خواهد بود.

مومنی ادامه داد: شاید برخی زبان آموزان در لحظه ثبت نام، واریز شهریه، لحظه ورود به کلاس، دچار مشکلاتی شدند. اعتمادی که خانواده کانون به این مجموعه دارد، یک سرمایه بسیار مهم است که ما قدر آن را بخوبی می‌دانیم و امیدواریم بتوانیم از این سرمایه به خوبی حراست کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کانون زبان می‌توانست مانند بسیاری از آموزشگاه‌های دیگر، در این حوزه وارد نشده و امر آموزش را موکول به مساعد شدن شرایط کشور از نظر شیوع بیماری کرونا کند یا از پیام‌رسان‌ها در این زمینه کمک بگیرد؛ اما این شیوه را برخلاف رسالت آموزشی این مجموعهٔ باسابقه می‌دانستیم.

رییس کانون زبان ایران همچنین گفت: هرچند ما پیش از کرونا به سمت برگزاری آزمون‌های برخط رفته بودیم، اما تهدید کرونا با همه تلخی‌ها و بدی‌هایش، فرصتی شد تا نگاه جدی‌تری به این حوزه داشته باشیم و سامانه‌ای که راه‌اندازی شده یک دستاورد بسیار خوب برای کانون زبان محسوب خواهد شد و انشاءالله در آینده بتواند آثار بسیار خوبی داشته باشد.

مومنی تصریح کرد: ما همواره تابع پروتکل‌ها و مجوزهای وزارت بهداشت هستیم و با راه‌اندازی این سامانه‌های آموزش آنلاین، به مخاطبان عرض می‌کنیم که نگران تداوم آموزش زبان نباشند و بر این بستر مورد اعتماد که همه دنیا به سمت آن رفته، زبان‌آموزی خود را پیگیری کنند.

وی در خصوص برگزاری کلاس های حضوری گفت: کلاس‌های حضوری کانون زبان ایران در ترم بهار در استان‌هایی که از لحاظ شیوع کرونا در وضعیت سفید قرار داشتند با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد؛ ضدعفونی مراکز آموزشی، رعایت فاصله اجتماعی بین زبان‌آموزان درکلاس، اندازه‌گیری دمای بدن زبان‌آموزان در هنگام ورود به کلاس، استفاده از ماسک و دستکش، رعایت اصول بهداشتی و .... از جمله مواردی بود که برای برگزاری کلاس‌های حضوری بر آن‌ها تأکید شده بود؛ در ترم تابستان نیز بنا بر این است با همین منوال کلاس‌های حضوری را برگزار کنیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان آموزش مجازی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان آموزش مجازی ویروس کرونا کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان آموزش مجازی برگزاری کلاس کلاس های آنلاین برگزاری کلاس ها کلاس های حضوری آموزش آنلاین آنلاین کانون ترم تابستان زبان آموزان زبان آموز ترم بهار راه اندازی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • آبگیری هفت هزارهکتار از تالاب جازموریان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود