Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان متن سخنان وی به شرح زیر می باشد ،محیط زیست از ارکان توسعه پایدار در هر کشوری است. بدون توجه به مسئله محیط زیست منابع طبیعی و انسانی دچار نقصان شده و پیامدهای ناگواری را بر کره خاکی و حتی  جوامع انسانی  خواهد گذاشت. 

طبیعت همچنان سترگ و فریبا و آرام بخش است. اما زمین برای انسان کوچک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر هیچ نقطه ی بکری و گوشه ی واقعا ناشناخته ای که زیست مندی داشته باشد، شاید جز ژرف ترین بخش های اقیانوس ها برای مان باقی نمانده است. با طبیعت چنان کرده ایم که دیگر نمی توانیم جلوه گری های فریبنده ی آن را که شیفته اش بودیم به درستی ببینیم. هر جا می رویم ردّی از دیگر انسان ها و از خودمان می بینیم که دیگر واژه بکر بودن بی معنا شده است. گردش فصل ها دیگر مانند چند دهه پیش نیست.بهار ها کوتاهتر شده و گیاهان کوهی زودتر خشک می شوند. تابستان ها طولانی تر و کلافه کننده شده اند و پاییز گاه همچون تابستان گرم و خشک است و گاه با سرمایی نامنتظر به همه چیز آسیب می رساند. زمستان ها گرم تر شده است و از آن برف های انبوه و مسحور کننده خبری نیست. چشمه ها خشکیده و رودخانه ها بی آب شده اند. همه این تصویرهای ناخوشایند و مایوس کننده پیامد دستکاری های زیانبار بی حد و حصر انسان در طبیعت است. تغییرات آب و هوایی که تمامی بشریت گرفتار آن شده، یکی از نتیجه های آسیب های وارد شده به محیط زیست است. 
ما دوست داران کوه ها و دشت ها، آب و هوا و خاک و گیاهان و جانوران نمی توانیم به این تغییرات در چهره ی زمین بی اعتنا باشیم و به مسئولیتی که در جلوگیری از تخریب بیشتر محیط زیست داریم نیاندیشیم. همچنین نمی توانیم بگوییم که اثر فردی ما در طبیعت در برابر اثری که طرح های بزرگ توسعه ای مانند:جاده سازی، شهرسازی، سدسازی های بی رویه، معدن کاوی و بهره برداری بی ضابطه و غیر علمی از معادن و.... دارند، هیچ است و با این توجیه فقط از طبیعت بهره ببریم بدون آنکه از آن محافظت کنیم. امروزه زندگی و سلامت ما و نسل های آینده در گرو سرزنده بودن محیط زیست است. همانطور که از جانمان مراقبت می کنیم باید از محیط زیست و هر چه که به آن وابسته است نیز مراقبت کنیم.

انسان بی زمین نمی تواند زندگی کند، اما چنان از آن بهره برداری می کند که گویی قصد نابودی آن را دارد! نابودی جنگل ها، لگدکوب کردن چمنزارها و دیگر پهنه‌ها، بریدن درختان و بوته ها برای افروختن آتش، تجاوز به همه گوشه کنارهای زیستگاه ها حتی با خودرو، برهم زدن آرامش جانوران، ساخت تله کابین در کوه ها برای زودتر رسیدن به "دل طبیعت"، برجا گذاشتن پسماندهایش برای این طبیعت زیبا. این است گوشه ای از ارمغان بشر برای محیط زیست!.

به یاد داشته باشیم که برای چه در محیط طبیعی هستیم. ما می خواهیم که طبیعت را تجربه کنیم و در این بهشت سرخوش باشیم بی آن که به آن آسیب برسانیم. برای جلوگیری یا کاستن از اثر های منفی بر محیط زیست، لازم است بدانیم که چه رفتارهایی مناسب و کدام غلط است. آن چیز درست است که در جهت حفظ یکپارچگی، پایداری و زیبایی جامعه ی زیستی باشد. و آن چیز نادرست و غلط است که خلاف آن باشد و این همان اخلاق محیط زیستی است. بکوشیم این اخلاق را در خود و سایر افراد جامعه نهادینه کنیم. از برنامه ریزان و مسئولان و مدیران نهادها و ارگان ها و دولت ها نیز بخواهیم تا حفاظت از محیط زیست را در سرلوحه تصمیمات خود قرار دهند.

48

کد خبر 1606354

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان دوستداران محیط زیست محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر

مجتمع گاز پارس جنوبی همسو با عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا را با توجه ویژه به محیط زیست پیرامونی و گسترش جنگل‌های حرا به محیط زیست استان بوشهر اهدا کرد. 

به گزارش شانا، محمد مسعودنیا، رئیس امور بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل در مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: این مجتمع در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به کاشت درخت حرا در سواحل مناطق پیرامونی داشته و در این مسیر گام‌هاژ مهمی برداشته است.

وی افزود: مجتمع گاز پارس جنوبی با انجام اقدام‌های لازم و برنامه‌ریزی برای توجه به مسائل محیط زیستی مناطق پیرامونی، بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا را به محیط زیست استان بوشهر اهدا کرد و این تعداد در سواحل شهرستان‌های مناطق پیرامونی کاشته شد.

رئیس اچ‌اس‌ئی مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: عملیات پاکسازی سواحل مناطق پیرامونی نیز یکی از برنامه‌های مهم حوزه محیط زیست مجتمع گاز پارس جنوبی است و پارسال بیش از ۷۰ عملیات پاکسازی سواحل با تلاش و اقدام‌های شاخص متخصصان و کارکنان پالایشگاه‌های سیزده‌گانه و با مشارکت پیمانکاران، جوامع محلی و سمن‌های فعال در منطقه ثبت شد.

مسعودنیا همچنین بیان کرد: پارسال بیش از ۶ هزار اصله نهال در گونه‌های مختلف بومی و سازگار با منطقه در طبیعت شهرستان‌های همجوار با همکاری پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی کاشته شد.

وی یادآدر شد: یکی از موارد مهم در حوزه توجه به هوای پاک، اختصاص بیش از ۱۵ هکتار از زمین‌های اطراف شهرستان کنگان (بی‌بی‌حبش) به پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی به‌منظور احداث فضای سبز و پارک کوهستانی است که این موضوع گامی بزرگ با هدف توجه به مسئولیت‌ اجتماعی مناطق پیرامونی است.

دیگر خبرها

  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی